Scoutfit

Net als bij andere verenigingen zijn er bij Scouting Stedum afspraken over de kleding. Informatie hierover vind je op deze pagina.

De officiële scoutingkleding is de Scoutfit. Dit is de bekende blouse in combinatie met de das van de groep. Daarnaast kan via de vereniging een trui van De Struners worden besteld.

Wat heb ik nodig?

Voor alle speltakken is de das van De Struners een verplicht onderdeel. Deze is te verkrijgen via de penningmeester.

Voor iedere speltak is er een andere blouse of poloshirt.

Voor de Bevers is er de rode polo (verkrijgbaar via leiding), Welpen hebben een groene blouse, Scouts een beige, Explorers en Roverscouts dragen een brique (donkerrode) blouse.

Bij het bestellen van een blouse heb je ook een speltakteken en een installatieteken nodig. Deze worden bij het installeren uitgereikt. Hier zijn geen kosten aan verbonden.


Hoe kom ik er aan?

De blouses zijn het hele jaar te koop via de Scoutshop.

Blouse kind€ 33,50
Blouse volwassene €38,50
Das€ 10,00

De polo’s en truien worden gemiddeld één keer per jaar besteld bij onze vaste leverancier en kunnen dan ook worden voorzien van de voornaam van het lid. Ouders/verzorgers en leden worden hierover per e-mail geïnformeerd.

Trui De Struners Trui De Struners 

Muts

Voor de koudere maanden hebben we mutsen in het assortiment, deze kosten € 12 per stuk. We hebben meestal wel een paar op voorraad maar kunnen deze ook bestellen.

Muts Scouting De Struners

 

Dasklompjes

DasklompjeWe hebben ook dasklompjes met het logo van De Struners waar de scoutingdas doorheen kan. De kosten hiervan bedragen € 2. Geef een seintje aan iemand van de leiding of bestuur als je een dasklompje wilt kopen!

 

 

 

 

 

 

BuffBuff

We hebben ook een multifunctionele buff met het logo van De Struners op. De buff kun je op allerlei manieren dragen: als nekwarmer, gezichtsmasker, sjaal, haarband, bandana en nog veel meer.

De buff kost € 5 en kan via de leiding of het bestuur worden aangeschaft.

 

 

Scoutfit, waar moet wat?

Installatieteken: linkerborstzak
Speltakteken: rechterborstzak
Groepsbandje: rechter mouw, bovenaan
Behaalde insignes: linker mouw

Voor verdere informatie kun je terecht op de
Scoutfit-pagina van Scouting Nederland of bij je speltakleiding!