Gezondheidsformulier en andere gegevens

Belangrijk!

Dit gezondheidsformulier wordt gebruikt voor de kampen en meerdaagse activiteiten van Scoutingvereniging de Struners.
De ingezonden formulieren worden zorgvuldig bewaard en digitaal geregistreerd in Scouts Online als aanvullende lidgegevens.
De formulieren zijn alleen inzichtelijk voor het leidingteam van de speltak van uw kind.

De gegevens uit dit formulier worden voor één seizoen (ofwel één jaar) opgeslagen in Scouts Online.
Jaarlijks, doorgaans in januari, vragen we u om een nieuw exemplaar in te vullen.
Het oude exemplaar wordt zo snel mogelijk vernietigd, uiterlijk vier weken na de start van het nieuwe seizoen.

Meer informatie over hoe wij omgaan met uw gegevens kunt u vinden in ons privacybeleid

Velden aangegeven met een een sterretje (*) zijn verplicht!
Vul dit formulier zorgvuldig in.

Een speltak is de benaming die Scouting Nederland gebruikt om een leeftijdsklasse aan te geven waarin scoutingactiviteiten worden ondernomen.
Via onze website en social media kanalen houden we iedereen graag op de hoogte van de activiteiten van onze speltak. Hiervoor maken we gebruik van foto’s en video’s. Daarvoor hebben wij graag uw toestemming!
Onze vereniging draait 100% op vrijwilligers. Er zijn verschillende groepen van ouders en leden die zich vol passie inzetten. Door het verenigen van kennis, kunde en gezelligheid zijn deze groepen erg leuk om aan mee te werken. Samen dingen bedenken, aanpakken en tot uitvoer brengen zorgt voor een fijne plek voor iedereen. Is er iets wat u leuk vindt om te doen, samen met andere ouders, en bent u bereid om zelf ook actief te worden binnen onze vereniging? Geef dit dan hieronder aan zodat wij contact met u kunnen opnemen
De ingeleverde formulieren worden zorgvuldig bewaard en digitaal geregistreerd in Scouts Online als aanvullende lidgegevens. De formulieren zijn alleen inzichtelijk voor het leidingteam van de speltak en door het bestuur.
Diagnoses (of trajecten in aanloop naar een diagnose) omtrent gedrag (ADHD, ASS etc.) zijn voor ons erg belangrijk om van op de hoogte te zijn!