Bevers (5-8 jaar)

Tussen 5 en 8 jaar
Zaterdag 12.30-14.30 uur
Leiding: Henriette, Manouk
Hulpleiding: Danny

Vind je het leuk om iedere zaterdagochtend iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers! Bevers zijn stoere jongens en meiden van 5 t/m 8 jaar. Zij spelen elke zaterdag van 12.30 – 14.30 uur in het dorp Hotsjietonia.

Kinderen van 5 t/m 8 jaar worden bij Scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers. De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. beverslandschapDit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

In het dorp Hotsjietonia wonen verschillende inwoners en samen met hun maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Verschillende activiteiten zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke week iets anders doen. De vaardigheden die kinderen bij de bevers opdoen, worden uitgebouwd bij de welpen, zodat kinderen zich continu blijven ontwikkelen.

Lijkt het je leuk om lid te worden bij de Struners? Je bent altijd welkom om 2 keer te komen kijken. Kijken kan alleen op uitnodiging. Via deze link kom je bij ons inschrijfformulier op Scouting Online. Wanneer je dit formulier zo volledig mogelijk invult, neemt de secretaris van het onderdeel contact met jou op!