Scouting tijdens 2e lockdown

coronaNederland is tot en met 9 februari in lockdown. Scouting neemt daarom haar verantwoordelijkheid om contacten gedurende deze periode tot een minimum te beperken.
Scouting past niet binnen de smalle definitie die de overheid in deze lockdown aan sportactiviteiten heeft toegekend.
Voorgaande betekent dat de opkomsten, kampen en activiteiten die de komende weken, tot 9 februari gepland stonden, NIET doorgaan....

Enthousiaste leider M/V

 

Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren. Scouting de Struners uit Stedum is aangesloten bij Scouting Nederland.

Lees meer: Enthousiaste leider M/V

Overige

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om te helpen. 

  • Help met de schoonmaak van ons gebouw
  • Een dagje helpen op zomerkamp (koken, uitzetten van een tocht...)
  • Zet je kennis/connecties in voor een opkomst voor een speltak (bezoek aan de brandweer, filmmaakopkomst...)
  • Ranjaleiding (als ouders ondersteunen bij de opkomsten

Interesse... Stuur een mail naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

struners logo

Corona Maatregelen

Wat betreft het Corona virus volgt Scoutingvereniging de Struners het advies en de richtlijnen van het RIVM en Scouting Nederland.

Meer informatie over Corona en wat wel en niet mag is te vinden via de website van Scouting Nederland via onderstaande link.

Scouting & Corona vragen/antwoorden en updates

vrijw gezocht