Scouting tijdens 2e lockdown

coronaNederland is tot en met 9 februari in lockdown. Scouting neemt daarom haar verantwoordelijkheid om contacten gedurende deze periode tot een minimum te beperken.
Scouting past niet binnen de smalle definitie die de overheid in deze lockdown aan sportactiviteiten heeft toegekend.
Voorgaande betekent dat de opkomsten, kampen en activiteiten die de komende weken, tot 9 februari gepland stonden, NIET doorgaan....

Jammer dat uw zoon/dochter geen lid meer wilt zijn van Scouting de Struners. 

Scouting de Struners hanteert een opzegtermijn van een maand en opzeggen kan per begin van de eerstvolgende kalendermaand. Reeds betaalde contributie wordt niet terugbetaald. Het lid is uiteraard welkom tot aan wanneer het lid betaald heeft.

We doen ons best om de uitschrijving zo snel mogelijk af te ronden. Het kan zo zijn dat we nog telefonisch of per email contact met u opnemen.
Voor vragen kunt u terecht bij onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

struners logo

Corona Maatregelen

Wat betreft het Corona virus volgt Scoutingvereniging de Struners het advies en de richtlijnen van het RIVM en Scouting Nederland.

Meer informatie over Corona en wat wel en niet mag is te vinden via de website van Scouting Nederland via onderstaande link.

Scouting & Corona vragen/antwoorden en updates

vrijw gezocht