Bij Scouting De Struners ben je altijd welkom om 2x gratis te komen kijken! Voordat je komt kijken in het handig dat je het inschrijfformulier al vast ingevuld hebt. Zodat we je kunnen uitnodigen.

Via deze link kom je bij ons inschrijfformulier op Scouting Online. Wanneer je dit formulier zo volledig mogelijk invult, neemt de secretaris van het onderdeel contact met jou op.

Wachtlijst
Scouting is erg populair en ook Scouting de Struners plukt daar de vruchten van. We zijn de laatste tijd behoorlijk gegroeid en dat betekent helaas ook dat wij op dit moment voor de volgende speltakken een wachtlijst hebben:

Laat je uitdagenBevers: jongens en meisjes van 5-8 jaar (zaterdagochtend)
Welpen: jongens en meisjes van 8-11 jaar (zaterdagmiddag)
Scouts: jongens en meisjes van 11-15 jaar (zaterdagochtend)

We doen er alles aan op deze zo snel mogelijk weg te werken.  We zoeken altijd nog nieuwe vrijwilligers.
Ondertussen kunt u uiteraard wel komen kijken en zodra er dan plek is zullen we dit laten weten.

De opkomsttijden zijn afhankelijk van je leeftijd. Voor meer informatie over de leeftijdsgroepen en de tijden kun je terecht op de pagina Speltakken.
In principe kun je altijd binnen wandelen, maar om teleurstellingen te voorkomen raden we aan om vooraf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op te nemen..
Voor verdere vragen over het inschrijven, kledingvoorschriften of andere scouting-zaken kun je uiteraard ook altijd terecht bij je speltakleiding!

Inschrijven

Als de 2x kijken periode is bevallen en er ruimte is binnen de speltak kun je je officieel inschrijven als lid.

Meer informatie hierover vind je hieronder:

De contributie voor jeugdleden staat vermeld op de pagina Contributie

Ondanks dat Scouting een van de meest goedkope vormen van georganiseerde vrijetijdsbesteding voor kinderen is, is het betalen van de contributie, de Scoutfit, het kampgeld of de kampuitrusting voor sommige ouders een knelpunt. Het is niet haalbaar en financieel gezond om daar als vereniging je contributie op af te stemmen. Wel zijn er verschillende mogelijkheden om Scouting ook voor deze kinderen mogelijk te maken.
De regelingen die Scouting voor kinderen uit financieel minder daadkrachtige gezinnen mogelijk maken kun je zien als een vangnet. U kunt hiervoor terecht bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onderstaand formulier kunt u invullen en deze kunt u meenemen zodra u voor het eerst komt kijken. 

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Sinds kort heeft scoutingvereniging de Struners ook een Stam.  Op 13 april 2018 is er een eerste (barbecue) bijeenkomst geweest voor de volwassenengroep, de zogenaamde stam. De functie van de stam is ten dienste te staan van de vereniging. Dat doen de stamleden o.a. door te koken op kamp, zoals recent in Dwingeloo. Eenmaal per maand is er een activiteit, meestal op vrijdagavond. Wat opvalt is het grote enthousiasme, deels van mensen die vroeger op scouting zaten, maar ook van mensen die graag op scouting hadden gewild. Dit aanbod van de Struners blijkt hierop goed aan te sluiten.

Klik hier om naar het inschrijfformulier van de stam te gaan.