Scouting tijdens 2e lockdown

coronaNederland is tot en met 9 februari in lockdown. Scouting neemt daarom haar verantwoordelijkheid om contacten gedurende deze periode tot een minimum te beperken.
Scouting past niet binnen de smalle definitie die de overheid in deze lockdown aan sportactiviteiten heeft toegekend.
Voorgaande betekent dat de opkomsten, kampen en activiteiten die de komende weken, tot 9 februari gepland stonden, NIET doorgaan....

Tussen 5 en 8 jaar
Zaterdag 9.45-12.15 uur (tot eind december 09.00-11.00 uur)
Leiding: Henriette, Manouk
Hulpleiding: Danny, Monique

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. afmelden

Vind je het leuk om iedere zaterdagochtend iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Kom dan bij de bevers! Bevers zijn stoere jongens en meiden van 5 t/m 9 jaar. Zij spelen elke zaterdag van 9.45-12.15 uur in het dorp Hotsjietonia.

Kinderen van 5 t/m 8 jaar worden bij Scouting 'bevers' genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers.  De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. beverslandschapDit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen.

In het dorp Hotsjietonia wonen verschillende inwoners en samen met hun maken de bevers allerlei avonturen mee en leren ze van alles en nog wat. Verschillende activiteiten zorgen ervoor dat er veel variatie in het programma zit en kinderen elke week iets anders doen. De vaardigheden die kinderen bij de bevers opdoen, worden uitgebouwd bij de welpen, zodat kinderen zich continu blijven ontwikkelen.

Lijkt het je leuk om lid te worden bij de Struners? Je bent altijd welkom om 2 keer te komen kijken. Kijken kan alleen op uitnodiging. Via deze link kom je bij ons inschrijfformulier op Scouting Online. Wanneer je dit formulier zo volledig mogelijk invult, neemt de secretaris van het onderdeel contact met jou op!

struners logo

Corona Maatregelen

Wat betreft het Corona virus volgt Scoutingvereniging de Struners het advies en de richtlijnen van het RIVM en Scouting Nederland.

Meer informatie over Corona en wat wel en niet mag is te vinden via de website van Scouting Nederland via onderstaande link.

Scouting & Corona vragen/antwoorden en updates

vrijw gezocht